Version 3 ApS | Skanderborgvej 234 | 8260 Viby J | Tlf.: 86 75 62 10 | CVR.: 30 91 49 37 | kontakt@version3.dk

Netpilot

Biblioteksstyrelsen og Learning Lab Denmark ønskede at lave et værktøj, der kunne gøre skoleelever bedre til at søge information på nettet.

Projektet Netpilot opstod som et stort samarbejde mellem Københavns Biblioteker; Odense Centralbibliotek, Kommunernes Skolebiblioteksforening, Danmarks Skolebibliotekarer, Herning Bibliotekerne, Roskilde Bibliotekerne, Holbæk Seminarium og Learning Lab Denmark (Danmarks Pædagogiske Universitet ).

Version3, der har været leverandør af specialudviklet software for Learning Lab Danmark på flere projekter,  blev inviteret til at deltage i samarbejdet.

Netpiloten er en toolbar til Internet Explorer, der under søgning på Google giver hjælp og vejledning for eleverne, samtidig med at den motiverer dem til at eksperimentere ved hjælp af et simpelt feedback-system.

Toolbaren skulle designes med stor hensyntagen til målgruppen.

Netpilot toolbar
Netpilot toobaren integreres som en del af Internet Explorer 

Version3 udviklede toolbaren, så den kan installeres på skoler og bibliotekers computere.  Netpilot toolbaren henter selv opdaterede tekster og spilleregler fra en server, så LLD og biblioteksstyrelsen nemt kan tilføje og ændre på den vejledning, eleverne får.

Alt arbejdet med indholdet foregår via Version3's content management system, Netaction CMS. Samtidig står Version3 for hosting af systemets data.